hej dziewczyny :-D dołaczam się do kawy :ico_kawa: :ico_kawa:
wczoraj byliśmy jeszcze wieczorem na piwku, a raczej chlopcy byli, bo mnie zabrali po to żebym ich przywiozła chyba :ico_oczko: :ico_oczko: po piwesiu i do domku
wsiadam do auta a tu pały za mną zawracają :ico_szoking: :ico_szoking: ale przejechali wolniutko a ja prysnełam na średnicówke i z setką pognałam do domciu :-D
dziś mój prawie mężuś znów mnie opuścił :ico_placzek: i pojechal na delegację...
ale wiecie co, oni na tej delegacji dobrze maja... zarabiają tyle samo co na miejscu + delegacja ale... Przemek tym razem przywiózł 800zł :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: trzy miesiace zbierali kable miedziane, scinki, resztki i takie tam... jak to wszystko w tym miesiacu oddali to dostali prawie 6 tyś zł do podziału i wyszło po 800zł na łebka :ico_szoking: byłam w szoku jak to na stole połozył
dlatego w sumie miał za co mnie wziasc do Krakowa, choć od nas to rzut beretem :ico_oczko:
jeju już sie doczekac nie moge tego wszystkiego... za chwilke ślub, nowa sofa już się robi, niedługo bedzie do odbioru, wtedy zaczynamy remont sypialni- pokoju Amelki... pozostanie tylko czekanie na Naszą Królewnę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: