Zulciu, dziekuje za troske, Wiktorek dzis nie ma goraczki ale wyskoczyla mu paskudna opryszczka na dolnej wardze a i w buzi zauwazylam pod jezyczkiem dziwne ciemno czerwone drobniutkie krosteczki i bialy nalot na jezyczku... podejrzewam plesniawke :ico_noniewiem: od dzis podaje mu syropek od plesniawek... jak mu nie przejdzie to w sobote skonsultuje sie z lekarzem :ico_noniewiem:
tak czytam o tych waszych wizytach i sie zastanawiam dlaczego ja juz miec ich nie bede? przeciez to dopiero 35 tydzien :ico_noniewiem: tak jak juz pisalam wczesniej czeka mnie to usg za dwa tygodnie( jak uda mi sie umowic ) i 7 maja spotkanie z polozna...
wy tez macie takie spotkanie???
ewelina mam nadzieje ze to nic powaznego z tym cisnieniem, ale dla pewnosci lepiej porozmawiac z lekarzem
a teraz z innej beczki... ogladalyscie dzis wiadomosci??? ponoc pies- bullterier pogryzl dotkliwie osmiomiesieczne dzieciatko ktore teraz jest w spiaczce :ico_szoking: (doszlo do uszkodzenia mozgu)... jak to ogladalam to az sie poplakalam... a moj brat kupil przed dwoma miesiacami wlasnie psa tej rasy :ico_puknij: