cyn.inspiration - wejdź na mojego bloga i poćwicz instrukcje... zobacz na instrukcję "Tło z efektem przetarcia" - tam jest pokazane użycie zarówno krycia warstwy jak i trybu mieszania... niestety nie da się takich rzeczy nauczyć inaczej jak poprzez ćwiczenia...
stawiam kawke przeprosinkowa bo wieeeeeki t u nie zagladalam :ico_wstydzioch:
od kad zaczelam prace to jakos brak mi na wszystko czasu.powoli wchodze w rytm-praca-dom.. echhh bardzo powoli :ico_oczko:
ciagle sobie obiecuje ze wezme sie za obróbke ale wiecie jak to jest..obiecanki cacanki...
tymczasem podziwiam wasze prace :ico_brawa_01:
hej
Laseczki mam problem ściagnełam sobie rózne tubki, ale nie wiem jak je przenies do corela. próbowalam zapicać je tak jak Joasia w swoich instrukcjach podała, ale jak otwieram tubke to ich nie ma. JPo, moze ty Joasiu mi pomożesz, bo się głowie cały wieczór i nic nie wychodzi
Witam i pozdrawiam dziewczynki ,Oj widzę JPO ,żę tylko ciebie wena nigdy nieopuszcza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja czasami też coś próbuję :ico_oczko: bardzo mi się spodobał skrapek z twoim miastem wię spróbowałam zrobić podobny
Mam nadzieję ,że nieprzesadziłam i że niesą za duże i nierozciągają strony :-D
I ja dołączam do życzeń
W dniu twych urodzin kwiatki się cieszą i slonce mocniej grzeje. Nawet najwiekszy smutas sie smieje:)