hej Myszki :-D :-D jem własnie śniadanko :ico_oczko: :ico_oczko:
ojej ja chyba też sobie kupie jedna paczuszkę pieluszek żeby je oglądać :-D :-D :-D :-D :-D :-D bo narazie to wyciagam tylko maciupeńkie body z komody :ico_oczko:
sierpniówka, trzeba było go opluc chama jednego :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ja dziś ide do kardiologa i jestem ciekawa jak mnie przyjmie :ico_zly: :ico_zly:
ostatnio moja kruszynka daje mi pospac u budzi mamusie o 5.00 na siku a potem o 9.00 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale wiecie co jest w tym dziwnego??? że od razu po przebudzeniu musze isć do ubikacji no wiecie z tą grubszą sprawą :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: bardzo dziwne... zupełnie sie czuje jakbym biegunke miała i szybko biegne do ubikacji :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
wy też tak macie??? moze mała mi jelita kopie i są takie wrażliwe??? musze ginki spytac czy to normalne, bo czasem w nocy mnie to budzi :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
[ Dodano: 2009-06-24, 09:35 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 8 kwiatuszek mojej Królewny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-06-24, 09:53 ]
jak przyszłam to wy akurat uciekłyście :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: