jakoś bede musiała :ico_oczko:izuś_85, to nieciekawie z tym serduchem, ale możesz normalnie rodzić (czyt. fizjologicznie) z tak wysokim tętnem?
mi pierwszy raz brzuch naprawde zaczyna ciązyć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: buty :ico_szoking: coś okropnego... nie potrafie juz ich wiązać z tego względu ze jak nawet sie schyle to czuje ze gniotę coś Amelce :ico_szoking: i biedna sie rusza jak przygnieciona :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:Dziewczyny czy wasze brzuchy tez sa takie ogromne???
jak ide gdzies dalej to brzuch mi twardnieje... jest bardzo nisko... i te kolki łapią mnie nawet jak ide powolutku...
do tego Amelka sie chyba znów przekręciła :ico_placzek: :ico_placzek: bo znów czuję główkę z boku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: no chyba ze ma taką pupe twardą jak piłka
już z tych nerwów chciałabym mieć usg zrobione :ico_placzek: :ico_placzek: i wiedzieć jak ona faktycznie leży... przez tydzień czułam ją na dole bardzo, a dziś znów kula z boku mi z brzucha wystaje :ico_placzek: