[ Dodano: 2009-06-26, 10:26 ]
To prędzej ja go zatłuke :ico_sorki: ale nie ma chyba idealnych zwiazkow bez klutni bo facet zawsze cos głupiego wymysli :ico_zly:, W już chyba do końca życia będziecie się dźgać...

Ta, niby położna umówiona, a ta oznajmia, że za 12h przyjdzie do niej...? Do d*py takie umawianie :ico_puknij:tym bardziej że to ramonki położna i miała być przy niej cały czas :ico_sorki: :ico_sorki: ale jak coś nie pójdzie tak szybko to niech jej cc robią,po co ma się męczyć :ico_olaboga:
Są, kochana, tylko trzeba umieć rozmawiać, a nie sobie ciągle coś wykrzykiwać... Ale to tylko moje zdanie i możesz je między bajki włożyć jak chcesz :-Dale nie ma chyba idealnych zwiazkow bez klutni bo facet zawsze cos głupiego wymysli :ico_zly:
ale czasami o to nielatwo :ico_sorki: krzyki wychodza z buzki na ogol jeszcze zanim zdazy sie na wszystko na zimno przemyslec :ico_olaboga:Są, kochana, tylko trzeba umieć rozmawiać, a nie sobie ciągle coś wykrzykiwać...
wczoraj mialam to samo, a w zasadzie wylogowalo mnie z forum w momencie, kiedy go wysylalam :ico_noniewiem:Właśnie pisałam posta... i mi go wcięło..
tak :ico_brawa_01:a co z Ramonką?? na porodówce juz??

hehe a tak sobie pomyślałam :-D ale nie miej za złe...Nie dlaczego przeciez ja juz od 09:00 nie śpie :ico_noniewiem:Asia nam chyba sie jeszcze nie obudziła

Wiem, że to niełatwe, bo też miewam wybuchowy charakter, ale wystarczyło nad sobą popracować, nas swoim opanowaniem... :ico_sorki:krzyki wychodza z buzki na ogol jeszcze zanim zdazy sie na wszystko na zimno przemyslec :ico_olaboga:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość