dokladnie :ico_haha_02: my poki nie bedziemy miec swojego mieszkanka to o 2 dzidzi nie ma mowy :ico_placzek:Wiec trzeba myśleć o własnym koncie,
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:aczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
ja tam chciałam duuuzo szybciej ale niesety czekałm długo na tego odpowiedniego :ico_sorki: :ico_sorki:Za późno wzięłyśmy się do roboty :-D

i tak jest najczęściej :-D :-Djak rodzilam Andrzejka,to w bolach powiedzialam,ze NIGDY WIECEJ - na co polozna mowi do mnie,to do zabaczenia za 2-3 lata :ico_szoking: Ja takie galy,a ona mowi,ze najczesciej te co na porodowce mowia,ze juz nie beda miec dzieci - szybko na porodowke wracaja
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: uśmiałam się :ico_haha_01:jak wygląda seks "na byka"
zaczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
lol :-Djak wygląda seks "na byka"
zaczynacie na podłodze w pozycji "na pieska" potem przylegasz do pleców partnerki, obejmujesz ją w pasie i szepczesz do ucha "to jest ulubiona pozycja mojej sekretarki" - potem wystarczy utrzymać się przez 8 sekund :-DDDD
- wracaj :ico_brawa_01:dobra zaraz do was wracam
- to milego popoludnia :ico_sorki:.i na ploteczki z psiapiółką
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość