Kup coś zbzikowanego za karę :-DNawet prezentu nie mam :ico_zly: Ale coś wykombinuję :-D
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Ramonka wkoncu urodzila :ico_brawa_01:

- dokladnie,my zwalszcza przed wyplata,to kaske mamy odliczone prawie co do zlotowki,i wez tu cos kup szybko :ico_puknij: A jak juz informuje,ze to imieniny,to ja to odbieram jednoznacznie,gdyby nie chciala prezentu,to powiedzialaby,przyjdzcie na kawe :ico_oczko:ja strasznie nie lubię wiedzieć na ostatnią chwilę
- Ty jestes zajebista i prawie tak zlosliwa jak ja :ico_oczko:Kup coś zbzikowanego za karę
allelujaaaaaaaaaa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: hurrraa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ramonka wkoncu urodzila
dobry pomysl nie jest zly :-Dchyba jej gumkę do majtek kupię bo jej ciągle spadają

oba :ico_placzek: tylko głowa już trochę mniej :ico_placzek:Z głowy się przerzuciło, czy "oba" teraz łupią...?
nareszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ramonka wkoncu urodzila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: no pewnie,przynajmniej coś przydatnego :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:chyba jej gumkę do majtek kupię bo jej ciągle spadają :-D

Powiem Ci, co kiedyś wywinęłam...Ty jestes zajebista i prawie tak zlosliwa jak ja :ico_oczko:
Ta to zawsze z czymś wyskoczy :-D W zeszłym roku, po I Komunii stwierdziła: idę do fryzjera... Dziewczynki po Komunii podcinały tylko włoski, a ta swoje długie kazała fryzjerce ciachnąć na krótko, konkretnie :-Dodważna trzeba przyznać
super :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:AsiaNL napisał/a:
Ramonka wkoncu urodzila
allelujaaaaaaaaaa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: hurrraa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość