jaka matka takie dzieci :-D :-D :-Dże moje normalne nie są

:ico_smiechbig:nie ale kurze są :-D
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: To dziedziczne????????? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :-D :-D :-D :-D :-D :-Djaka matka takie dzieci :-D :-D :-D
ciekawe co by na to pow ze jego wlasna rodzona matka takie rzeczy wypisuje :-D :-D :-DEee, to męski rozumek, jajka ma, to i myśli jak nie trzeba
dla laptopa to warto i w lazience posiedziec :-Dto laptopa ci kupię i w łazience na noc zamknę
alez skad to czysty przypadek :-D :-D :-D :-DTo dziedziczne????????
ja pitole jzu nie moge :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:że gilam stefana po jajkach

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:gilam stefana po jajkach :ico_smiechbig:
Nawet nie będę próbowała się dowiedzieć :-D :-D :-D Łyn sie kształci na informatyka, więc moja wiedza o kompach przy jego wiedzy to pikuś :-D Zablokuje mi dostęp do forum i tyle mnie miałyście :-Dciekawe co by na to pow ze jego wlasna rodzona matka takie rzeczy wypisuje :-D :-D
Eee, to ja już bym się od sieci zupełnie nie odkleiła :ico_olaboga: :-Ddla laptopa to warto i w lazience posiedziec :-D

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość