- no ja tu juz ponad 3 lata aktywnie sie udzielam,z mala przerwa :ico_oczko:No tobie tez duzo nie brakuje

Najpierw mu kupiłam torbę papierową, a potem worek, bo się niebezpiecznie zapełniała po sprzedaży puszek :-D Synuś jak siedzi przy kompie, to ciągle po puszki biega :-Dnastal,nastal - bo wlazlamna menela meza ( to ten liznk co mam w podpisie) i dalam ci datek :ico_brawa_01:
A co zrobilas?
Heh, moje szeptanie i na Wikę podziałało, ale widzę, że dzisiaj i dla Kacperka trzeba to będzie uruchomić, bo się facet wyłamał :-Dale to Kacper wstał a nie Wika ona spała do 8.30 :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Stawiam za 14 tydzien :ico_tort: Ale ten czas leci :ico_wstydzioch:
U nas jak lato gorące bywało, dodatkowy wiatrak stawiałam, bo komp pod oknem stoi :ico_sorki: Ale w tym roku jeszcze nie uruchamialiśmy dodatkowych skrzydełek, bo i lata nie ma :ico_puknij:on czasem jest tak goracy ze mysle ze sie zjara :ico_puknij:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość