witam znow z rana:)\
standardowo spac nie moge ale coz ,i tak wstaje na siku z 5 razy w nocy i od 3ej dzis nie spie...
betina, no slicznie wygladasz,nareszcie widac ze masz dzidzie pod cyckami :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
sciany 1sza klasa:)
Tagar, oszczedzaj sie teraz jak tylko sie da-choc napewno sie nie bardzo da-tak jest zawsze,3mam kciuki mooooocno
ale mnie Amelka strasznie kopie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: boooli niekiedy... rano to jest takie nieprzyjemne jak jeszcze pęcherz pełny :ico_olaboga: :ico_olaboga: i juz mam tak cieżko oddychać swobodnie, a gdzie koniec????
tez tak mam,a jak nieraz sie ulozy jakos po chinsku to mi nonono zebra przestawia,w nocy zazwyczaj i oczywiscie spac nie moge:)))))))))
no dobra,nikogo nie ma to poprasuje sobie wczorajsze pranko do konca,w sumie trochw tego mam no i pieluch tetrowych napralam ,a pozniej nie bede miec czasu bo ma kumpela przyjechac to posiedzi do wieczorka:)
wiec sie biore za robote,buzka niunie
....a i lipcoweczka sie kolejna wczoraj rozpakowala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: