olala ja mam dokładnie to samo :ico_szoking: już mi sie brzuch obniżył "na włoski"izuś_85, mi tez juz brzuch opadł. Wczoraj o tym pisałam. Jak siedze np. na kibelku to brzuch mam na udach i też faktycznie widze po majtkach jak nisko musze mieć założone i że "częśc owłosiona" jest już na dole brzucha a nie pod brzuchem. No i w lustrze to widać. Czyli gdzies za miesiąc może dzidzia sie urodzi, mam nadzieje, ze nie szybciej.
czy mam wobec tego wnioskować ze te nieustanne parcie na pęcherz (wstaje w nocy z 5 razy na siku) to główka????
no i martwi mnie ten ból krocza :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ale jakoś nie czuje zeby mi sie tam coś "poluzowało" czy rozeszło... poprostu boli mnie tak jakby ktoś mi chciał jabłko wyjać od srodka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
:ico_szoking: :ico_szoking: to oznacza ze pród blizej niz myśle?
za tydzień mam wizytę a 13-tego usg :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
też dziś oglądałam :-D i te wszystkie przybory :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jakie to wszystko tycie, malusie...ogladalam teraz ubranka tak dla poprawy humoru :ico_wstydzioch: