noo, ja powoli mykam, bo muszę obiadek jeszcze zrobić, zanim wyjdę z chłopcami do koleżanki, bo wrtócimy razem z Krzyśkiem przed 19 i Alek od razu do kąpania
jeździliśmy wczoraj nową spacerówką i mówię Wam - rewelka - suprr się prowadzi, lecxiuchna w porównaniu do dużego naszego graco.... aleeeeee :-D nie miałam gdzie powiesić mojej big torby, w której noszę wszystko od pampków na zmianę, poprzez portfel i zabawki, a kończąc na piciu dla Norberta i siebie :ico_sorki:
i malutki jest kosz na zakupy.. właściwie, jak włożyłam tam folię przeciwdeszczową to już mało miejsca zostało :ico_olaboga:
więc stwierdzam, że na krótkie wypady będzie ok, w Polsce jakos sobie poradzimy, a najwyżej kupię sobie plecak jakiś mały :-D
mam gdzieś jeszcze inną, mniejszą torbę do wózka, bo kiedyś dostałam gratis do Pampersów, muszę ją znaleźć, może będzie poręczniejsza na ten mały wózek
noo i skóra mi zaczęła schodzić z ramion i pleców :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a taka ładnie brązowawa byłam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2009-07-02, 10:03 ]
.tesknie ale przeciez niunia muis sie tez do innych przywyczajac bo poxnie taki odludek bedzie
ja też jestem za zostawianiem z innymi ludźmi, bo za chwilkę będzie problem, żeby w ogóle do wc wyjść, bo dziecko nie pozwoli....