02 lip 2009, 17:42
hej dziewczyny doczytalam Was dopiero :ico_sorki: :ico_sorki:
mamaJulci miło ze wreszcie napisałaś :ico_oczko: :ico_oczko: po to jesteśmy na forum zeby sie wspierać... przykro mi ze tak sie Twoje zycie na emigracji potoczyło :ico_pocieszyciel: ja też bym nie potrafiła z tej okropnej Polski wyjechac :ico_nienie: :ico_nienie: pomimo tego okropnego rządu i wogóle warunków zycia... jak widać i za granicą cyganie śmierdzą tak samo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: pisz do nas zawsze jak masz chandrę :ico_sorki: :ico_sorki: po to jesteśmy żeby sie wspierać
życze szybkiego powrotu do naszej Polski, do Opola
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
betina, Słonko Ty moje trzymaj sie kochana :ico_sorki: :ico_sorki: bede dzwonić wieczorkiem co i jak
ja padam ryjem na pysk :-D
byłam na mieście, u gina po zaświadczenie... na zakupach w biedronce, przyniosłam pełen plecak i torbe :ico_szoking: :ico_szoking: po drodze byłam pożyczyć garnek na bigos...
a'propos... już pachnie na całą klatke moim bigosikiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
umyłam okna, jeszcze zostały podłogi, łazienka i wersalka ale to już Przemek zrobi jutro jak wróci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
musze jeszcze dziś założyć sobie tipsy bo jutro nie ma szans, nie dam rady :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
wypije kawke i lece dalej walczyć z obowiązkami, tzn umyć naczynia w zlewie
a potem lenistwo i tipsy :-D :-D :-D
a no i z Hakerem na dwór
juz mnie brzuch napieprza :ico_noniewiem: tyle przyniosłam i zrobiłam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ze az sama sie dziwie, no ale jakoś nie miałam kogo o to poprosić, kumpela i tak dużo mi pomogła :ico_sorki: