ale leki i kroplówki przez wekend dostaje wiec na marne nie leży, no i jest pod opiekąw poniedzialek cos jej zleca...tylko sie nalezy :ico_puknij:
fajne :-D :-D właśnie wyprasowałam koszule chłopakom, zawiązałam jakimś cudem ten krawat :ico_szoking: ale drugi raz bym nie umiała :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:izuś_85, powiem ci ze fajne sa te wszystkie przygotowania:)

tylko do popołudnia, Przemek wraca o 18.00, wcześniej jade na zakupy z Łukaszem to sobie to ciacho odbiore :ico_oczko: :ico_oczko: teraz w tym upale nie dam rady isć tak daleko, a kawałek mam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:a miałaś se dać luz dziś
sprobuj i powiedz jak bylo?!:)moze ja juz zaczne ta siare odciagać :ico_haha_01: :ico_haha_01:
hehe klima klimą-pozazdroscic,ale jak chcesz nosic grosia do grudnia-to ci wspolczuje:) ciekawe ile by wazy przy porodzie??? liczac ze rosnie jakies 200g na tydzien?a ja mam działającą Klime :ico_sorki: teraz nie grozne mi upały...pewnie dziewczyny rodzily wczesniej bo ciepelko, teraz bede nocić do Grudnia grosia :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość