03 lip 2009, 15:36
megi5566, a wiesz ze pomyślałam o tym, ze mi poleci? ale bede miała gruby dosć stanik wiec nie przecieknie :-D :-D :-D
a ja najadłam sie teraz bigosu i aż mi niedobrze :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ciekawe co ja zrobie z taką iloscią bigosu... chyba sprzedam na allegro :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: hehe zartuje, już znikneło troszke z tego gara :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Łukasz niedługo przyjedzie, to znów dostanie porcje :ico_oczko: :ico_oczko: a potem spadam na zakupy :-D :-D
ide zaraz pod prysznic :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo jestem cała mokra :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-07-03, 15:40 ]
ach... u nas zaś wypadek pod blokiem :ico_olaboga: :ico_olaboga: jeju... juz nie mam słów...
tym razem koleś autem wyprzedzał motocykliste na pasach, na skrzyżowaniu, tuż przed wiaduktem gdzie podwójna ciagła jest od poprzedniego skrzyżowania :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: złamał 5 przepisów ruchu drogowego i potracił tego motocyklistę, dodam tylko ze na pasach, jakby ktoś stał na pzrejsciu to motocyklista wleciałby na niego :ico_puknij:
[ Dodano: 2009-07-03, 15:41 ]
ps a ograniczenie jest do 40km/h :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: