No to żeście się pięknie zebrały.Będzie tydzień świętowania i oblewania...soczkiem oczywiście :ico_oczko:No to jesteśmy trzy :D Bo ja mam 23 :D Czyli w jednym tygodniu mamy same imprezy hihihi
zobaczysz jak to szybko leci :) ja pamiętam jak miałam tak całkiem niedawno 11 tc wszystkim nam zleci jak kijem machnąć (jak to moja babcia powiada) :ico_oczko: a tymczasem biegnę po śledziki ;)jejku faktycznie za troszkę ponad miesiąc i będziesz miala połowe za sobą.Ale fajowo.nie to co ja.Do połówki 8 tygodni,a do końca.... szkoda gadać.
No liczę że już niedługo będzie go troszkę lepiej widać,bo chwilowo to taka malutka kulka tylko mi z przodu odstaje.Wyglądam jak bym się tak porządnie najadła,a nie w ciaży była.geheimnis hihi ale słodziuchny :-) zobaczysz jak Ci będzie szybko rósł :ico_brawa_01:
Ślicznie dziękuję :ico_wstydzioch: To bardzo miłe,choć pewnie niedługo troszkę się pozmienia.Przybędzie mi troszkę kilosów :-Dnie wiem czy wypada mi o tu pisać ale figurkę masz idealną na tych fotkach :ico_haha_01:
No chciałabym żeby szybko minęło,bo na razie to się wleczezobaczysz jak to szybko leci :) ja pamiętam jak miałam tak całkiem niedawno 11 tc wszystkim nam zleci jak kijem machnąć
piekny masz brzuszek :ico_brawa_01:No liczę że już niedługo będzie go troszkę lepiej widać,bo chwilowo to taka malutka kulka tylko mi z przodu odstaje.Wyglądam jak bym się tak porządnie najadła,a nie w ciaży była.
Dziękuję bardzo,cieszę się że już zaczyna to wyglądać na ciążę a nie na objedzenie.piekny masz brzuszek :ico_brawa_01:
i wyglada jak najbardziej na ciazowy :ico_oczko:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: Gratulacje,teraz już tylko czekać na 20 lipca.Ja zdawałam w urodziny mojej siostry i się udało za 1 razem zdać.Podeszlam jednak do egz wyjątkowo spokojnie,może dlatego że nie miałam siły bo anginę miałam i wysoką gorączkę.Urodziny przynoszą szczęscie,więc w Twoim przypadku też bedzie dobrzeegz wewnetrzny zaliczony, mialam jeden blad :ico_oczko:
no to super, a ten blad to na pewno przez upal, koncentracja wtedy spada :ico_oczko:egz wewnetrzny zaliczony, mialam jeden blad
no prosze, kolejny fajny dzien, nie za dobrze wam :ico_oczko: ja tez bym chciala nad jakies jezioro :ico_noniewiem:Bylismy nad jeziorkiem,zdjecia pozniej a teraz grillujemy
przy tak zgrabnej reszcie cialka nikt by ci nie uwierzyl, ze tylko sie objadlas :ico_oczko: :-Dcieszę się że już zaczyna to wyglądać na ciążę a nie na objedzenie.
No to czekamy :ico_brawa_01:Bylismy nad jeziorkiem,zdjecia pozniej
Ja na taki luksus nie mogę sobie pozwolić.Mdłosci ominęły mnie rano ale dorwały pod wieczór,ledwo kolację zjadłam.Muszę w siebie wmuszać.Ale jest już coraz lepiej.Ale mięsa nadal nie tolerujęa teraz grillujemy :ico_wstydzioch:
Dzięki :ico_wstydzioch: Rodzinka mowi że już faktycznie powoli zaczyna być widać,ale oni widzieli mnie przed ciażą więc mają porówanie.przy tak zgrabnej reszcie cialka nikt by ci nie uwierzyl, ze tylko sie objadlas :ico_oczko: :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość