ja też :-)milutka204, ide obejrzec :-D
[ Dodano: 2009-07-03, 20:44 ]
dziś w ogóle jak Szymek fikał na tapczanie to się posuwał do przodu, do końca to raczkowanie nie było, ale ładnie ruszał powoli do przodu :-)

moj robi to samo, ostatnio jak ''raczkowal'' to w laptopa wlecial i mial guza jeden dzien, ale niepowstrzymalo go to i dalej pełzał jak odsunelam kompa :ico_haha_01:dziś w ogóle jak Szymek fikał na tapczanie to się posuwał do przodu, do końca to raczkowanie nie było, ale ładnie ruszał powoli do przodu

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nooo jak zobaczy telefon bo ja z telefonu zdjecia robie i kameruje... to zawsze chichra sie i glupawki dostaje najchhetniej by go zjadla :-D :-D :ico_nienie:super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widze ze mala ci chciala na poczatku kamere zjesc :-D
to sa nasze spryciulce kochane urwisy :ico_brawa_01:moj robi to samo, ostatnio jak ''raczkowal'' to w laptopa wlecial i mial guza jeden dzien, ale niepowstrzymalo go to i dalej pełzał jak odsunelam kompa :ico_haha_01:
zreszta ostatnio kiedy bym go nei polozyal nawet spac to zara zna brzuch fika i probuje raczkowac

jeszcze gora miesiąc zobaczysz :-Dmilutka204 napisał/a:
ja bym wolała by najpier juz samodzieolnie siedziala :-D
a kto by nie chciał? :-) też bym chciała, ale przyjdzie czas i będą siedzieć :-)

wszyscy ostatnio bober jedzą, ja tego chyba nigdy nie jadłam :ico_noniewiem:własnie sparzylam jezyk bo gotuje chlopu bober :D D
mój jak widzi aparat to patrzy wmurowany i buzię otwiera, także głównie nagrywam i robię zdjęcia, znienackanagrywam narywam bo dziecko wtedy grzeczniutkie hihi
u nas to samo i jeszcze chwyta wszystko co ma w zasięgu rąk :-D i oczywiście wkłada do buźki :-) :-)zreszta ostatnio kiedy bym go nei polozyal nawet spac to zara zna brzuch fika i probuje raczkowac

cos ty?? nie zartuj??? to pyszne uwielbiam go :) moglabym jesc caly dzien tylko potem nie zle gazy sa :-D :-Dmilutka204 napisał/a:
własnie sparzylam jezyk bo gotuje chlopu bober :D D
wszyscy ostatnio bober jedzą, ja tego chyba nigdy nie jadłam :ico_noniewiem:
tez tak bylo ale teraz usmiech od ucha do ucha...ale cos mi w kapieli placze ostatnio woda za goraca byla no i moe dlatego i w basenik ja wsadzilam i jej uraz zostal chyba bo uwielniala kapielmilutka204 napisał/a:
nagrywam narywam bo dziecko wtedy grzeczniutkie hihi
mój jak widzi aparat to patrzy wmurowany i buzię otwiera, także głównie nagrywam i robię zdjęcia, znienacka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość