07 lip 2009, 11:35
Tagar, własnie wróciłam z dworu, posiedziałam pół godziny na placu zabaw i na dzisiaj mam dosyć. Asia została z babcią na dworze jeszcze na godzinke. Jutro moja siostra ma urlop i zabiera na cały dzień Asie, czw. i pt mój tato, więc moze w przyszłym tygodniu udałoby sie spotkac. A do ciebie dojeżdża jakis autobus?
to co wystawiłam wczoraj na allegro i poszło to np. spodnie z H&M po 30zł, spódniczka 20 a stroj kąpielowy Prenatal 12zł mimo ze to juz taki wiekowy stroj ale w bardzo dobrym stanie, bo to moja siorka z 10 lat temu kupiła jak nie dawniej. To co masz znanych marek z ciązowych to na licytacjach osiąga wysokie ceny a mi zależało na czasie zeby szybko sprzedac i sie pozbyc bo nie mam miejsca w szafie juz na nic. ale i tak jestem zadowolona. Z jakis miesiąc temu sprzedawałam długie spodnie bojówki z C&A ciązowe, bo juz mnie cisnęły w brzuch i mimo, że miały obdarte końcówki nogawek to na licytacji poszły za ponad 40zł a gosćiówa, która je kupiła była bardzo zadowolona.
A tak poza tym, to w niedziele byłam w tym centrum handlowym Malta, co koło mnie wybudowali i w sklepie Avanti nakupowałam Asi mnóstwo ubrań z przeceny. Za 150zł miałam pełną wielką siate, są bluzeczki z krótkimi i długimi rękawami po 4zł, 6zł, 8zł, po 12zł to dwupaki bluzeczek, dzinsy po 12zł i 20zl, komplety bluzeczki z leginsami po 12zł, kurteczki na jesień po 20-30zł. tak więc jesli cos potrzebujesz dla Hani to warto tam zajrzec. A i jeszcze jej kupiłam dwa stroje kapielowe jednoczesciowe na basen po 14,50zł.
malutkaniunia88, ja przed poprzednim porodem nie znalazłam herbatki z liści malin, ale za to kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością sok z malin taki w szklanej butelce za chyba 8zł litr i wieczorkiem pół butelki wypiłam a o 3 w nocy obudziły mnie skurcze i tamtego dnia urodziła sie Asia 10 dni przed terminem. Nie wiem czy to zadzialało czy nie ale tez można spróbowac.