fajnie :ico_brawa_01:mezus wyciagnal mnie na partyjke babingtona.Potem z okna zobaczyla nas kuzynka i przyszla z mezem ze swoimi paletkami i gralismy w debla
mowila ze bedzie kolo 13tej :ico_oczko:Nie ma wiesci od geheimnis?

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja już po badaniach i wszystko jest w porządeczku :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: no prosze to wazy jeszcze wiecej od mojego :ico_oczko:Maluch na 62mm i waży 87g
co za baba :ico_zly: :ico_puknij:.Nie odzywała się przez całe badanie.Jak cos zagadalam to ta nic
ale i tak fajnie dzidzie widac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Wklejam dzisiejsze foty,troszkę jakość mało ciekawa,ale takie mam oryginalnie
no a ja się właśnie martwiłam czy nie za chudy,bo przez te mdłości sporo schudłam,choć na szczęście jest już co raz lepiej :ico_brawa_01: powoli do dan mięsnych wracam,wiec chyba groszkowi nic nie będzie.Nadrabiałam owocami,warzywami,mlekiem,jajkami jogurtami itd.:ico_brawa_01: no prosze to wazy jeszcze wiecej od mojego :ico_oczko:
śmiać mi sie chciało z tych fotek,bo na razie tak małpkowato grosiu wygląda.ale i tak fajnie dzidzie widac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
też się cieszę,kamień z serca.Bałam się strasznie.najwazniejsze ze wszystko ok :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość