mozna dawac w tym wieku twarozek? :ico_szoking:dalam twarozek waniliowy i do tego biszkopta

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ananke, pytalas sie czy słychac zabka pod lyzeczką? słychac słychac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wlasnie dalam jej grusdzke williamsa i postukalam po ząbku ale fajny od głos :-D

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:milutka204 napisał/a:
ananke, pytalas sie czy słychac zabka pod lyzeczką? słychac słychac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wlasnie dalam jej grusdzke williamsa i postukalam po ząbku ale fajny od głos :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
BABY FANT :) EUROBABY ALE NIE POLECAM..... 5..10...15 SUPER CIUSZKI SMYK...- DROGI JAK CHOLERA I W ECLERKU SA BARDOZ FAJNE RZECZY ORAZ CARRFOUR U NAS NIESTETY NOE MA WIECEJ SKLEPOW DZIECIECYCH DUZO KOMPLKETOWE KUPUJEMY NA TARGACHa w ogóle Koleżanki moje.. w związku z tym, że za tydzień już i 2 dni przyjdzie mi robić zakupy w polskich sklepach to mam pytanko: gdzie Wy robicie zakupki dla swoich pociech?? w jakiś sieciowkach?? piszcie, co mi radzicie... :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:BABY FANT :) EUROBABY ALE NIE POLECAM..... 5..10...15 SUPER CIUSZKI SMYK...- DROGI JAK CHOLERA I W ECLERKU SA BARDOZ FAJNE RZECZY ORAZ CARRFOUR U NAS NIESTETY NOE MA WIECEJ SKLEPOW DZIECIECYCH DUZO KOMPLKETOWE KUPUJEMY NA TARGACH

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość