a jakieś foteczki są???Troszke mnie nie było bo wypoczywałam z rodzinka nad morzem
no i super,że już wróciłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: może ruch tu się poprawi :ico_noniewiem: bo jakoś cicho u nas :ico_noniewiem:

ojoj ania!!! :ico_nienie: przecez ja od tygodni o niczym innym nie mówię :-D :-D :-D do Jantaru jedziemy w sobote o świcie ale musze być spakoana jutro w obiad bo teśc przyjedzie pakować wszystko do samochodu. Robi nam ta uprzejmość, ze nas zawiezie i nie chce się zryywac jeszcze wcześniej w sobotę żeby przed wyjadem się pakowaćkilolek a ty się gdzieś wybierasz??? bo chyba przegapiłam coś :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

oj tak, oby była! :ico_sorki: byleby nie padało :ico_sorki: bo mamy tak maliusieńkie pokoiki, że przy poza łózkami jest może z metr kwadratowy przestrzeni :ico_noniewiem: więc jesli będzie padać to zwariujemy w tych klitkach. Zależało nam, żeby Kubus miał osobny pokoik i troochę za późno się za to wzięlismy, wszystko co lepsze bylo pozajmowane. :ico_noniewiem:Kilolek oby tylko pogoda była :ico_sorki: :ico_sorki:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość