TO DOBRZE MOJA NIESTETY SKAZOWIEC ALE JUZ ODCZULAMYnarazie z tego co dostaje to na nic nie jest uczulony, odpukac, zobaczymy dalej..

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: noo, ja od 2 tyg też mu daję różne rzeczy :-) aż się trzęsie z radości, jak widzi gryzak do owoców :-D ostatnio kupiłam morele i takie kwaskowate były, to aż go trzepało, ale nie oddał :-DA tak generalnie to jadł już nawet truskawkę w gryzaku do owoców, po troszkę daję mu różne rzeczy do spróbowania, bo on aż się cały rwie jak widzi, że my coś jemy. Chłop dał mu nawet polizać parówkę :ico_puknij:

mojemu akurat kwaśna truskawka się trafiła - krzywił się, ale też nie dał sobie zabrać. A poza tym daję mu czasami pić z niekapka nawet nie najgorzej mu idzie jak już przestanie się buntować, że to nie smoczek:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: noo, ja od 2 tyg też mu daję różne rzeczy :-) aż się trzęsie z radości, jak widzi gryzak do owoców :-D ostatnio kupiłam morele i takie kwaskowate były, to aż go trzepało, ale nie oddał :-D
Rqagazza coś nie działa ten link :ico_noniewiem:Zastanawiam się nad kupnem takiej parasolki. Co o niej sądzicie?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość