ananke, oo jaka wycieczka :-D no to bedziesz miec przyjemne sniadanie :ico_haha_01:
a co z garniakiem postanowiliscie?
nic mi nie mów.... heh... :ico_olaboga:ananke, oo jaka wycieczka :-D no to bedziesz miec przyjemne sniadanie :ico_haha_01:
teściowa tak się postawiła na jawne narzekania Krzyka, że powiedziala, że jak będzie za mały to pójdą do sklepu i kupią drugi :-Da co z garniakiem postanowiliscie?
oj kobito to jeszcze bliżej mnie :-D :-Dwjedziemy do Polski przez Świecko, jedziemy najpierw na śniadanie do teściowej mojej do Nowej Soli, potem do mojej mamy do Polkowic, a potem do mnie do domu, do Chocianowa :-D
a u mnie pokazuje się okienko "otwórz za pomocą" ale w końcu się udało. Wicie co ja jakoś nie mam przekonania żeby takie małe dzieci w tych składanych spacerówkach parasolkach wozić, strasznie dzieciaczki w nich wytelepane, bo mają małe plastikowe kółeczka. Na nasze nierówne polskie chodniki nie ma to jak duże pompowanie kołami sie link do wozka normalnie otwieral :ico_noniewiem:
cieszę się, że u mnie ładne chodniki :-D a te 2 tyg w Polsce jakos damy radę :ico_sorki: nie włożę do bagażnika niestety tego wielkiego wózka, bo już nic innego nie zabiorę :ico_sorki:małe dzieci w tych składanych spacerówkach parasolkach wozić, strasznie dzieciaczki w nich wytelepane, bo mają małe plastikowe kółeczka. Na nasze nierówne polskie chodniki nie ma to jak duże pompowanie koła
noo, my na kawę to się musimy umówić koniecznie gaga :ico_sorki:oj kobito to jeszcze bliżej mnie :-D :-D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość