13 lip 2009, 15:24
HEJ kobiety!!!
Edulitko buziaczek dla Idusi i dla ciebie,bądż dobrej myśli na pewno wszystko się dobrze skończy,trzymam kciuki :-)
Riterciu gratuluję,fajnie tak czytać,że następny maly człowieczek rośnie w którejś z Was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,odpoczywaj,oszczędzaj się ile tylko możesz :-) ,a i dzieki za fotki,Jaś ślicznie wyrósł,chociaż z tego co piszesz nie jest wysoki,ale jest taki fajniusi,już nie taka chudzinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kati ,Chloe i Mazia -Wam również dziękuję za foteczki,też cudne dzieciaczki,jak malowane :ico_brawa_01:
Kati niezły horror opisałaś,ja czytałam na WP,że gdzieś tam piraci napadli na statek i nawet pomyslałam o tobie,ale nie myślę sobie to nie możliwe,bo coś byś pisała ,a tu proszę :ico_szoking: .Niech już wraca ten twój T ,bo naprawdę osiwiejesz,ale co, niedługo znów gdzieś wypłynie.Ech ta praca ,każda ma jakieś minusy :ico_noniewiem:
Witam zguby po długiej nieobecności ,oby Wam już tak na zawsze zostało to zaglądanie na forum :-D
widzę,że mierzyłyście swoje maluszki w między czasie ,ja też niedawno Bartka złapałam i ma 95 cm wzrostu i waży 15 kg ,myślałam,ze jest malutki,ale jak byliśmy w przedszkolu,to jesscze mniejsze dzieci były :ico_haha_01:
ja jeszcze na noc zakładam pampersa,ale od 1 lipca to już zupełnie asekuracyjnie,bo nie zdarzyła nam się żadna wpadka,ale wcześniej też bywały suche tygodnie,a potem bum ,to zobaczymy jak dalej bedzie wszystko wyglądało :ico_noniewiem:
cieszę się ,że za mną tęskniłyście :ico_wstydzioch: ,a ja się wybrałam do rodziców (Aneta miała nosa :ico_oczko: )-SAMA ,tzn z chłopakami,ale bez kierowcy (męża).Nie jeździłam też długo,ale bez problemu dałam radę :-D .Najważniejsze to się odważyć i uwierzyć w siebie,ja już mam tyle lat prawko,że wstyd byłby zapomnieć wszystko :ico_wstydzioch:
się rozpisałam,ciekawe czy któras się zmierzy z tym moim postem :ico_oczko: ,a gdzie się przeniosłyście i jak Was tam znaleźć,czy trzeba się od nowa rejestrować -napiszcie coś więcej :-)