Witam serdecznie popołudniową porą.Byłam dzisiaj na poczcie i w sklepiku,no i pomijając że przeszłam w jedną stronę długość 3 bloków,to wracając myślałam że do domu nie dam rady dojść taka padnięta byłam,ale to chyba przez tą pogodę.Dość duszno jest.A jak wróciłam to zasnęłam na 2 godziny :ico_szoking: co mi się w ciągu dnia w ogóle nie zdarza.Teraz co nieco przekąsiłam,wstawiłam pranko i niedługo biorę się za obiadek.
Widzę że weszłyście na temat wagi,moja ostatnio co prawda sprawdzana była tydzień temu i wtedy wyszłam dokładnie na zero.Początkowa waga to 53kg,potem przez mdłości schudłam kilogram,no i teraz znów wróciłam do 53kg.Nie chcę zapeszać,ale coś podejrzewam że w tej ciąży to nie powinnam przekroczyć 12-15kg.Na razie oprócz powiększenia piersi i lekko wystającego brzuszka to nie widzę zmian w figurze,no może spodnie się troszkę bardziej na udach opinają,a przed ciążą były luźnawe.Ale poza tym to nic sie nie zmieniło. :ico_noniewiem: Chyba to dobrze :059: Mam nadzieję ze nie głodzę dzidzi,przecież jem na każdy sygnał lekkiego głodu.
[ Dodano: 2009-07-14, 13:30 ]
ps dziś 16 tc :-) :ico_tort: moje dzieciątko ma pełne 16 tygodni :)
Gratuluję serdecznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak niedługo będziemy miały półmetek :D nie mogę się doczekać już usg połówkowego ;)
No ja sobie troszkę jeszcze poczekam,jestem na końcu listy styczniowek