Powodzenia.
Ja w sobote jade na testy ale z surowicy krwi.
ja też,a kolejną we środę.Maraton :ico_haha_01: Ale dobrze,im szybciej tym lepiej :ico_sorki:no to trzymam kciuki ja nastepne mam w pon
to pierwsze słysze..ale ja i tak narazie osdtawiłam wszytko oprocz mlaka i kaszek na kr nie jest uczulona i bede po kolei odczulac zeby mogła zupki jesc..a deserki to na samym koncuBo o tym,że 2 tyg po odczulanie nie można,to wiedziałam,ale ta lekarka powiedziała,że przed odczulaniem też nie można.
Marcia a nie masz jakiegoś okresu karencji? Bo nam 2 tyg po odczulaniu nie wolno podawać jeszcze tego składnika, bo podobno istnieje wtedy ryzyko,ze alergia wróci :ico_szoking:bylismy dzis sprawdzic czy odczulenie na mleko pomogło..urzadzenie wskazywało ze tak..od jutra wiec podjaje normalne mleki i zobaczymy..trzymajcie kciuki
tak tak miałam okres karencj własnie 2 tyg i wąłsnie po tych dwóch tyg sprawdzilismy..teraz daje juz przez tydz normalne mleko i jest oki :ico_sorki: :ico_sorki:Marcia a nie masz jakiegoś okresu karencji? Bo nam 2 tyg po odczulaniu nie wolno podawać jeszcze tego składnika, bo podobno istnieje wtedy ryzyko,ze alergia wróci
aha :ico_oczko: Bo u nas jest trochę inny system, sprawdza 2 dni po odczuleniu i od tej chwili każe liczyć 2 tyg :ico_oczko: Widać co gabinet to inna metoda :ico_oczko:tak tak miałam okres karencj własnie 2 tyg i wąłsnie po tych dwóch tyg sprawdzilismy..teraz daje juz przez tydz normalne mleko i jest oki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość