kochana zagladam codziennie tylko ostatnio byl jakis problem z forum i nie mialam dostepu :ico_sorki: ciesze sie ze nowe marcoweczki dolaczaja-gratuluje wszystkim i zycze spokojnego ciazowania :ico_brawa_01:, bo szczęśliwa też nie zagląda, wiec bardzo się cieszę z towarzystwa!!! Może wreszcie wątek się ożywi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moze sprobuj za kilka dni powtorzyc i z porannego moczu :ico_noniewiem:nie dostalam @ a powinnam dostac we wtorek a test negatywny i niewiem co myslec :ico_noniewiem: moze za wczas??

ja juz zaciskam mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:powtorze napewno !
Kasia w domku z Aurelcia ,narazie brakuje jej czasu :ico_oczko:A co u Katki, napiszesz mi coś?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość