Shiva, oj mi się też wydaje że brzuszek masz większy
a swoją drogą... jakie macie ( jeśli macie ) doświadczenia ze szkołami rodzenia, ktoś się wybiera...? ktoś już był...?
ja chodziłam i tym razem też zamierzam ale podpytam sie za tydzien na wizycie od którego tygodnia
[ Dodano: 2009-07-21, 13:34 ]
zlecił mi dodatkowe badania. na HIV i żółtaczkę typu C
ja nie
ja juz zaszalałam na allegro i mąż mnie opierdzielił ze kasy nie mamy bo za samochód przyszło, a co ja zrobię ze zamówiłam a on mi po południu rachunki poprzynosił, troche kicha ale coś sie wymyśli, a dzisiaj w szmateksie kupiłam dzidzi body fajne ze zwierzakiem w paski za 8 zl i bluzę niebieska za 5zl no i sobie biustonosz do karmienia nowy za 10
dostałam te obiecane ciuszki od męża bratowej :ico_olaboga:
kicha jak nie wiem, brudne powyciągane i chyba aż 5 śpiochów :ico_noniewiem: po tym prezencie zamówiłam za allegro 2 komplety śpiochów i kaftanów i body, jutro przyjdzie do mnie koleżanka co ma syna 3 lata może ona coś po nim ma to bym pożyczyła lub odkupiła, fajny ona też kojec miała ale typowo męski więc podpytam czy ma a jakby co zamówię u niej jak się dowiem płeć :-D
[ Dodano: 2009-07-21, 13:46 ]
syn pojechał jak na razie się trzymam bo drugie maleństwo daje znać, o 4 tak się kręciło po brzuchu że spac nie mogłam, to samo miałam z bartoszem zawsze o 3 wstawał w nocy i mnie kopał no i po porodzie to samo było jak zasnął wieczorem to o 3 jeść i dalej do 8 spał, ja chce aby 2 takie święte było :-D
byłam dzisiaj u dentysty zęba zrobić co mi się pokruszył i pierwsze co opierdziel dostałam że w kolejce stałam a w ciąży to beż powinnam :ico_olaboga: dały by mi baby co przede mna były jakbym się wepchała :-D