23 lip 2009, 19:43
olala, niestety dokladnie nie pamietam, wiem tylko, ze jako pierwsza sierpniowka sie rozpakowalas w moim snie :-D
betina, herbatke to ja z owocow a nie z lisci malin pije wiec luz.
Tweety123, Ty sie nie nakrecaj na koniec, bo tylko sie stresujesz niepotrzebnie :ico_haha_01:
Ja po KTG, oczywiscie Mlody skopal sluchawke.Skurcze jakies male wiec lux. Za to poklocilam sie z moim ginem, duren jeden, gdyby nie to, ze nonono fachowiec z niego to dalabym sobie spokoj :ico_zly:
Otorz powiedzialam mu o diabetyku, ze termin na 7 sierpnia, ze bylam na szkoleniu z diety, ze zaczelam ja stosowac, i ze zalatwilam sobie glukometr, zeby cukier miec pod kontrola. Na co on chcial mi paski przepisac i pyta sie o nazwe. Nazwy nie pamietalam ale mowie mu ze paski MAM. A on nic tylko swoje, po czym powiedzial mi ze sobie zarty z ciazy robie, ze cukrzyca to powazna sprawa, itp. w koncu zapytal ile mam tych paskow, wiec mowie mu ze 100 szt!!!!! A on, ze tyle to mi do konca ciazy starczy!!! Noz kur... ja sobie jaja robie??? To NFZ sobie zarty stroi, bo kobieta z cukrzyca ciazowa powinna natychmiast byc pod kontrola a nie ze ja sobie sama glukometr zalatwiam!!!!!!!
Az sie poplakalam z tych nerwow, i nie wiem czy przez nie mi cukier nie podskoczyl, bo wyszedl mi ponad norme i to grubo :ico_noniewiem: :ico_zly: