Rewelacyjna! Chodziło mi o strukturę tych majtek :ico_haha_01: a nie o to, że to bandaż jest :-D Takie siateczkowe majtki są specjalne ... jakby się kto uparł to nawet można by w nich chodzić na codzien bo nawet nie dużo z tego co sobie przypominam było przez nie widać a są mega przepuszczalne więc w Twoim stanie i problem zamiast nago śmigać całkiem możesz je sobie zafundować a grzyba nie dostaniesz...Bandaż , fajna sprawa?

chodziłam tylko 3 miesiące,bo zatrudniła mnie siostra A u siebie w zakładzie na księgową żebym mogła mieć potem macierzyński i wychowawczy :-) pracowałam od 5 mc do 8 mc :-D w pracy była klima więc chodziłam w bieliźnie :-Dchodziłaś do pracy w ciąży i jak długo?
też dobre rozwiązanie,zależne od tego co będziesz miała na sobie,bo jak spódnicę czy sukienkę co nic nie będzie prześwitywać to halka niepotrzebna,ale jak prześwitujące to halka wskazana :-Dzastanawiałam się np nad halką jako bielizną pod spód.
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość