ja poprostu kocham remonty :-D :-D :-D mogłabym pracować w ekipie budowlanej chyba :-Dizuś_85, no szalona, widać że lubisz 'męskie' zajęcia :ico_oczko:
ale ja mam niskie mieszkanko i taki wałek na kiju :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: nigdzie wchodzic nie musze :ico_oczko:izuś_85, Ty to sie puknij po tej glowie, sufit malowac!!! To od razu na porodowke jedz :-P tez masz pomysly :ico_puknij: :-)
e tam... to tak jakbys zamiatała podłoge tylko miotłe trzymala odwrotnie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:A i malowac sciany tez, no ale przy suficie nawet jak niski i walek na patyku, to i tak trzeba sie nameczyc :ico_olaboga:
a to juz każdy lekarz po swojemu interpretuje... sa lekarze którzy mówią ze donoszona to po skończonym 37 tygodniu :ico_noniewiem:Renia0601, ciąża donoszona jest od 38 tygodnia skończonego.
hehe, no by to wyglądało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:aczej klient nie chcialby widziec Babki co sklada mu mebloscianke
ciąża donoszona jest od 38 tygodnia skończonego.
no właśnie, mi brakowało do zaczęcia 38tc trzy dni z Arturkiem a już wpisali przy porodzie 38 i była donoszonasa lekarze którzy mówią ze donoszona to po skończonym 37 tygodniu :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość