Dziękuję bardzo :ico_wstydzioch:geheimnis, sliczny masz brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Anusiek się pochwaliła swoim cudownym domkiem maluszka to i ja postanowiłam się pochwalić swoim.
Dzięki :ico_sorki: No powiem Ci że moja mama jest w szoku jak mnie widzi.Ją podobno wybrzuszyło w piątym miesiącu dopiero,a tak zupełnie płaska była.:ico_brawa_01: tymbardziej ze juz jest czym sie chwalic :-D :ico_brawa_01:

no wlasnie tez mi sie tak wydaje :ico_oczko:ale myślę że z bazą lepiej bo to problem z tym przypinaniem
Dzięki,no Ty i niektóre ze styczniówek macie pewnie dużo większe brzuchalki,ale ja jako ta będąca w ciąży na tym etapie po raz pierwszy (1 ciąża zatrzymała się na 6tyg) to chyba nie mam co narzekać na wielkośc brzucha.geheimnis, kurcze no rośnie maluszek jak nic, super brzuszek :ico_brawa_01:
No ja wymyślam sobie ze to może tylko wzdęcie,tylko nie slyszałam jeszcze o takim które utrzymywałoby się tyle czasu non stop :ico_puknij: No chore mam pomysły momentami.ciągle oglądam w lusterku tego mojego bęcka z takim niedowierzaniem.A ja widzialam już mojego groszka 4 razy (2xw szpitalu i w 11 i 12 tyg).Ja czasem też jeszcze mam dziwne myśli typu "czy ja na pewno jestem w ciąży??? A może się czymś strułam po prostu???" :ico_haha_01: :ico_oczko: A przecież dwa razy juz maluszka widziałam :ico_oczko:

Ale fajnie. Super są takie wspomnienia. Będzie Twoja dzidzia spałą w łóżeczku w którym Ty spałaś. :ico_brawa_01:aż tu moja mama do mnie że przecież w piwnicy do tej pory stoi moje łózeczko sprzed prawie 25 lat,tylko musze materacyk dokupić.
No niby tak...ile w tych głowach dziwnych pomysłów się kryje :ico_olaboga:A niby dorosłe, wykształcone kobiety :ico_haha_01: :ico_oczko:
No jeszcze dokładnie musze to łóżeczko obejrzeć,bo gdzieś w piwnicy jest dobrze ukryte i pozawijane.Moja mama twierdzi że jest w dobrym stanie,ale to jeszcze sama muszę ocenić,czy się będzie nadawać.W sumie to fajnie by było,bo łóżeczko drewniane,solidne no i mam do niego sentyment.W koncu przespałam w nim pierwsze 3 latka swojego życia,a po mnie moja siostra chyba z rok w nim spała.Ale fajnie. Super są takie wspomnienia. Będzie Twoja dzidzia spałą w łóżeczku w którym Ty spałaś. :ico_brawa_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość