Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 15:28

rybcia82, ty już lada dzień kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: rozpakuj sie nam na dniach bo chcemy zobaczyć już pierwsze sierpniowe dziecię :ico_brawa_01:

u mnie kolorek to Nobiles- pory roku- wiosna leszczynowa :ico_oczko:

mariquita, tez tak miałam na ktg w szpitalu, położna przyszła i mi brzuch targała zeby mała obudzić, a tak poza tym to rusza sie bez przerwy prawie, teraz znów czkawke biedaczka ma :ico_sorki: a ja nie lubie tego uczucia, jakoś dziwnie mi sie wnetrznosci trzęsą :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Beata_Tychy mamusiu jakie ty masz te nakładki do karmienia? tzn jaki rozmiar? uniwersalny czy do małych sutków?

Awatar użytkownika
rybcia82
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 lip 2009, 15:28

Beata_Tychy, hehe moze i tak sie zdarzyc,bo wolalabym trafic na porodowke przed weekendem,wiadomo jak jest w weekendy w szoitalach

[ Dodano: 2009-07-27, 15:29 ]
izuś_85, tez juz chce!!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 15:36

zrobiłam sobie popcorn i wsuwam własnie :-D

już posprzątałam i teraz czekam na Przemcia mojego, na obiad rozmroziłam bigos z wesela bo mi sie robić nic nie chciało :-D :-D

Awatar użytkownika
Tagar
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 lip 2009, 15:49

a wy myslicie ze ja mam choc jedna fotke brzucha w tej ciazy????????????????
ANI JEDNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! straszne...

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

27 lip 2009, 15:55

dziewczynki tez wam tak ciagnie brzuchol na dol??
zapowiada sie upalny tydzien ciekawa jestem jak go zniose z tym brzuchem w domu :ico_noniewiem:
dziewczynki ubieracie posciel do lozeczka od razu bo w sumie taka pogoda jest ze chyba nie bedziemy na razie z niej korzystac ja wypralam wyprasowalam i schowalam do szuflady do lozeczka i chyba na poczatek bedziemy uzywac mieciutkiego kocyka
ah i jak jest z rozkami ma ktoras z was i jak to jest z ich uzytkowaniem warto zawijac dzieciatko czy nie

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

27 lip 2009, 16:04

Tagar, to na co czekasz? bierz aparat i sama sobie pstryknij w lustrze albo samowyzwalaczem. zebys zdążyła przed rozpakowaniem.

betina, z pościeli to mam tylko prześcieradło i ochraniacze w łózeczku rozłożone. Na początku asie zawijałam w kocyku tak jak w rozku i tak spała. Rożek miałam, ale położna powiedziała, ze te rożki to są ze sztucznych materiałów i lepiej dzidzie w cienki kocyk owijać. A jak juz małej nie będe owijac w kocyk to będzie spała w śpiworku.

[ Dodano: 2009-07-27, 16:05 ]
rybcia82, a ja wole własnie w weekend rodzic, bo jest spokojniej w szpitalu. Nie ma kolejek na Izbie przyjęć, nie ma zaplanowanych cesarek ani wywołań porodów czy innych zabiegów.

[ Dodano: 2009-07-27, 16:07 ]
rybcia82, ja ci daje trzy dni i sie rozpakujesz.

Awatar użytkownika
mariquita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 16:08

Ja tez sie tak zastanawiam, jak moja niunia będzie spac, ponieważ nie bedzie mieć łożeczka :ico_placzek: będzie spała ze mna w łóżku :-D najwyżej mąż pójdzie w odstawkę :-D :ico_oczko:
ale tez myślę, że owinę w cienki kocyk a tak to chyba może pod moja pościelą co?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

27 lip 2009, 16:15

mariquita, Asia ma łózeczko a częściej spi ze mną w dużym łózku, więc sie nie martw. Jak była malutka to co noc miała kolki i tez spała z nami w dużym łózku zamiast w łózeczku a łózeczko puste stało obok. Tylko wtedy spała na naszych brzuchach i na swoim brzuszku, bo tylko wtedy ją brzuszek tak bardzo nie bolał.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 16:19

Tagar, to pstrykaj foty :-D :-D i nam też wklej

betina, mi ciagnie brzuchol strasznie :ico_olaboga: do tego bolą mnie pachwiny :ico_placzek: :ico_placzek: na szczęście po tej luteince i po wapnie brzuch mniej sie stawia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale to moze przez to ze siedze na tyłku, bo jak gdzieś wyjde albo coś robie to czuje że brzuch sie napina :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

rozek mam :ico_brawa_01: z tego samego materiału co pościelke, ponoć dzidzia w rożku czuje sie bezpiecznie jak brzuchu bo jest owinięta :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: nie wiem tak słyszałam :ico_oczko: :ico_oczko:

mi rozek posłuży też do wózka, bo mam taki bez usztywnienia, albo jako podkładke gdybym miała małą przebrać na ławce albo u kogoś :ico_oczko: :ico_oczko:

olala, też bym już ubrała poscielkę najchętniej :ico_oczko: :ico_oczko: ale jeszcze poczekam, chyba zdązę "miedzy skurczami"

Awatar użytkownika
Tagar
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 lip 2009, 16:21

mariquita - gondola od wozka! swietnie sie sprawdza!!! i wszedzie mozesz przenisc :D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”