Zrobiłam sobie parę fotek samowyzwalaczem i znowu rozmazane :ico_zly:
teraz ładuję akumulatorki, może to przez słabe baterie :ico_zly: kiedys robiłam to ładne wychodziły :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-07-29, 13:55 ]

38tc i 3dni :-D

mój aparat też swiruje bardzo :ico_zly: wczoraj chciałam zrobić fotki Hakerowi na polance jak sie bawił z Przemkiem i trawa wychodziła niebieska a zdjęcia poruszone :ico_puknij: a robiłam tym ustawieniem co zawsze... do tego akumulatorki też mam do bani :ico_zly: :ico_zly:teraz ładuję akumulatorki, może to przez słabe baterie :ico_zly: kiedys robiłam to ładne wychodziły :ico_noniewiem:
może Ci się przesunęło kawałek dalej i robiłaś jednak w innym trybiei trawa wychodziła niebieska a zdjęcia poruszone :ico_puknij: a robiłam tym ustawieniem co zawsze...
hehe, ja mam jeszcze kilka batonówi wsuwam codziennie :ico_haha_01:kupiłam zestaw mega-pocieszacza (słodycze)
niee... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: kurcze juz raz tak było i mineło dopiero po sformatowaniu karty... ale powiedzcie mi szczerze co ma karta pamięci do jakosci zdjęć????może Ci się przesunęło kawałek dalej i robiłaś jednak w innym trybie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość