Awatar użytkownika
martuunia1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

31 lip 2009, 08:03

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: STO LAT DLA KACPERKA!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

uLAdzięki za radę!!W open f.... był już Adas i na bank skorzystamy z ich usług :-) . Ula super, że zajełabys się stroną!!!

Anitaudanej bibki urodzinowej :-D

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2009, 10:02

Wiecie, Dziewczyny, bardzo mało jest wątków dwulatków, a te, które są nie są jakioś fajnie zrobione. Szkoda, że tak sie wszystko rozpada :ico_placzek: Nas też było więcej i tyle Dziewczyn uciekło gdzieś.

sylwia77
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 lip 2009, 11:41

Kasia mój Patryk też nie chce siadać na nocnik. Dochodzi do tego, ze chce siku i chodzi placze. Jakby sie bal czegos, ze mu po nogach poleci, powstrzymuje sie bo boi sie popuscic. Juz nie wiem jak mu przetlumaczyc.

STO LAT !!!!!! STO LAT DLA KACPERKA!!!!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent:

martuunia1 my tez przed wzieciem kredytu bylismy u doradcy finansowego. Oni maja na biezaco oferty wszystkich bankow i porownaja Ci gdzie najkorzystniej wziasc i czy macie zdolnosc. Jesli chcecie kupic mieszkanie nowe od dewelopera to wazne jest czy jest to solidny deweloper, ktory realizowal juz jakies inwestycje. Warto pytac czy pierwsza umowa jest w formie aktu notarialnego. U nas nie byla i na akt czekalismy 1,5 roku po przeprowadzce. I byl stres bo byl to czas masakrycznego wzrostu cen i ludzie panike siali, ze deweloper wypowie nam umowy, zaplaci kary umowne i sprzeda mieszkania po duzo wyzszej cenie. Ale teraz sytuacja się zmieniła na rynku nieruchomości. Pytaj tez w jakim standardzie jest mieszkanie tzn. czy ma drzwi wewnętrzne, jakie ogrzewanie itd. Kolega szuka teraz mieszkania i znalazl tanie oferty , ale miesznia sprzedaja bez tynkow na scianach, wylewek na podlodze, parapetow i grzejnikow. Jak ktos nie dopyta to przy odbiorze lekko się rozczaruje.
No i najwazniejsze jak jest w trakcie budowy to kiedy odbiory. Oj pytań jest dużo. zastanowie się jeszcze i napisze.

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2009, 13:26

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: STO LAT DLA SZYMUSIA I KACPERKA
Zaraz was doczytam, jakos w Sosnowcu mi nie po drodze do kompa :ico_oczko:
Mielismy wrocic w niedziele, a przyjechalismy wczoraj o 21 :ico_oczko: ale jakos sie nam nie spieszylo, no i korzystajac z "uslug" mojej mamy wyszlismy sobie 2 razy wieczorem.

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

31 lip 2009, 13:38

Sto lat dla Kacperka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

a ja bylam wlasnie na meiscie, kupilam sobie piekny zakiecik czarny z krotkim rekawem, taki krociutki, jak na mnei szyty, i obnizony ponad 50 %, ja glownie i tak jezdze autem wiec jak znalazl, ale jest boski, kupilam sobie spodnie takie eleganckie 3/4, bluzeczke i sukienke taka zwiewna, mysle ze bede miala na urodziny amelki jak znalaz, poza tym to wychodzimy dzis wieczor z moim mezem wiec sie troche wystroje :-D
humorek wiec mi dzis dopisuje, kupilam amelce tez taka ala sukienke, tunike, nie wiem jak nazwac ale chyba ja wystroje w to na urodziny, do tego jakies geterki i bedzie extra, i bedzie jej wygodnie :-D

dziewczynki ktore z waszych maluchow spi w lozeczku junior??? ja planuje kupic amelce wkrotce, takie drewniane, typowe dla juniora, ale jeszcze sie zastanawiam bo sie boje ze bedzie z niego wychodzic i nie bedzie zasypiac, ale sama nie wiem, pzoa tym ona ma sypialnie z nami na gorze, a planuje jej przeniesc pokoik moze na dol, sama nie wiem, zobaczymy, tak tlyko pytam :ico_oczko:

Aga78
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

31 lip 2009, 13:41

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!
STO LAT dla Szymusia i Kacperka :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

tęsknie już za moimi szkrabami, dobrze, że jutro rano jedziemy do nich

od szaleństw jakie urzadzaliśmy sobie przez tydzień bez dzieci, rozchorowałam się, wczoraj jeszcze doprawiłam się w aquaparku we Wrocławiu- zachciało mi się na dwór wypływać po 21 :ico_puknij: i klima w aucie dodatkowo mnie wykańcza

jutro idziemy w Rabce na disco lata'60-80- nie chcę nic kupować ale nie wiem kompletnie co założyć :ico_noniewiem:
macie jakieś propozycje????

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2009, 14:09

dziewczynki ktore z waszych maluchow spi w lozeczku junior???
Lenka spi w normalnym, ale szukam takiego 70x200 bo chcemy z mama zrobic moj byly pokoj w Sosnowcu, a mam 2 takie materace, ktore sa nadal dobre i bez sensu kupowac nowe, jak mamy, ale znalezc takie lozko to masakra- temte meble tez byly dzieciece, ale nie bylo wtedy takich na 160 długosci.
Martunia, zaintrygowalas mnie z tym biznesem, jesli tylko bedziesz potrzebowala jakies pomocy daj znac.

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

31 lip 2009, 14:46

pokaze wam jakie chce kupic amelce

http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... OR+BED.htm

poki co to ma takie zwykle dzieciece z ktorego nie mzoe wyjsc, ale zobaczymy

mysle tez o takim

http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... OR+BED.htm

http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... LS+BED.htm

http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... LS+BED.htm

mysle ze chyba kupimy jej drewniane klasyczne bo bedzie potem dla drugiego dzidziusia ale te rozowe tez ladne, a taka sofe jej kupilam ostatnio

http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/store ... upsy+daisy

wkleje kiedys wam fotki

79anita
Papla
Papla

31 lip 2009, 20:33

Witajcie :)
Dziekujemy w imieniu syna:)
Stawiamy :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki:
Niespodzianka sie udala mlody zadowolony...
Co do łuzeczka to tez planuje zrobic Kacprowi z sypialni pokój ale moze jeszcze z 1/2 roku niech pospi ze mna mi w sumie sie dobrze znim spi :ico_oczko:
Karolina jak bym miala core to bym kupila to rozowe z kwiatuszkami.
Aga co do stroju to teraz jest tyle kwiecistych pstrokatych rzeczy ale obowiazkowo afro i czekamy na zdjecie...
Janiolek fajnie ze sobie pobalowaliscie wkoncu lato :ico_oczko:
Sylwia ja ci nie powiem o co chodzi z tym nocnikiem ze te nasze chlopaki maja z tym taki problem u nas tez daleko do sukcesu juz sie cieszylam bo zrobiul sam kupe i przyniósł mi ja do kuchni ale na drugi dzien znowy do pieluszki... traktuje nocnik jak krzeselko na ktorym mozna posiedziec przed telewizorem...

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2009, 21:58

a Lenka musi latac z gola nonono zeby cos z nocnika wyszlo - jjak ma pieluszke albo majtki zazwyczaj mowi po fakcie.
Umieram, od popoludnia tak mnie boli glowa ze nie za bardzo ja podnosze i nic nie pomaga.
Hihi a Lenka juz 13 miesiecy ma swoj pokoj i cale szczescie bo wczesniej spala do 5

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”