01 sie 2009, 11:29
monika - o tak...Edward...W wypozyczalni i na Aresie mozesz sobie sciagnac "Zmierzch",bo nakrecili juz film na podstawie walsnie tej powiesci,ja wczoraj skonczylam czytac 4 czesc i juz mi smutno :ico_placzek: Co ja teraz zrobie bez czytania o nich? Ksiazka jest niesamowita,druga czesc przeczytalam w jeden dzien i wylam jak bobr,dopoki nie doszlam do momentu koncowego,gdy sytauacja sie wyjasnila :ico_oczko: Ten watek milosny,te uczucia,legendy i mity o wilkolakach,wampirach...
anusiek - juz nawet moj maz raz poczul,tzn tak mu sie wydaje ale faktycznie kopniak byl solidny :-D Moja dzidzia kopie mnie caly dzien,tzn jak zjem cos albo wypije - maly lakomczuszek :ico_brawa_01:
shiva - koniecznie pogadaj z lekarzem o tych skurczach,a no-spe bierzesz?Moj lekarz nie lubi tego dawac ale zaleca np.wziecie pol nospy forte w takiej sytuacji albo brac przez tydzien magnez z wit B :ico_oczko:
anetka607, mi maz obiecal kupic calosc na rocznice slubu koscielnego we wrzesniu,jak zobaczyl,ze pochlonelam te 4 czesci w 5 dni,to sam zaczal czytac i mu sie spodobalo,mowi,ze warto to miec w swojej kolekcji,wiec bede polowac na nie :ico_oczko: Pani z biblioteki tez to czyta i tak zachwycala sie,ze maz myslal poczatkowo,ze to tylko dla bab,ale zmienil zdanie :-D