u nas wczoraj caly dzien lalo :ico_olaboga:U mnie wczoraj w ogóle nie padało
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:tak zaczynamy 20 tydzień ale to szybko leci
ja bylam na miescie, wizyte u optyka mam na 14ta :ico_oczko:
Ale mi ochoty narobiłaś,ło jezuniu.No nic.Muszę się zadowolić moim marnym kisielkiem. :ico_placzek::ico_wstydzioch: zjadłam całą paczkę pierogów z kapustą i grzybami z podsmarzną cebulką :ico_szoking:
To ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się w ciagu dnia w ogóle spać nie chce.I tak mam od samego początku ciąży.a ja tam zawsze w dzien z godz musze sie zdrzemnac :ico_oczko:
:ico_szoking: A mnie bylo głupio jak kiedyś poprosiłam koleżankę o pomoc w przetłumaczeniu 5-6str A4 do mojej pracy inżynierskiej. (ja się uczyłam tylko niemieckiego,a tu jakiś tekst angielski i to język naukowy o jakiś bakteriach itp) Ale ja głupia bylam.Co to jest podług tych 64 stron :ico_olaboga: współczujęjestem zła bo przyjaciółka mojej Mamy poprosiła mnie o pomoc z angielskiego i głupio mi jej odmówić, bo kilka przysług moi rodzice u niej mają ale to 64 strony tłumaczenia i ćwiczeń!!! :ico_szoking: :ico_zly:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość