Hejka :-D
My dzisiaj mieliśmy pobudkę o 00.30 i Filipek zasnął dopiero o 1.30 :ico_szoking: Dawno tak nie miał, ostatnio zawsze śpi do rana a tu taka wpadka :ico_oczko:
Wczorajsze zakupy. . . super! Można było ładować do wózka ile się chciało bez paniki że trzeba będzie to tachać.
#ania#, ja też jak idę sama na zakupy to wszystko do wózka pcham. . . tylko ja mieszkam na trzecim piętrze więc potem musze to wszystko wtachać na górę :ico_oczko: Wtedy najcieższe zakupy pcham do torby, zakładam na ramie a wózek wciągam po schodach razem z Filipkiem:-) Ale teraz mam nadzieje nie będę musiała robić takich ciężkich zakupów sama :-)
Brawa dla psinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: naprawdę szybko załapała z tym siusianiem, zdolna bestja :-D
Super sprawa z tą przejażdżką rowerową :ico_brawa_01: a jaki macie dla Jasia fotelik?
poccoyo ja w ogóle nie zakładam Filipkowi butów, wydaje mi się że jeszcze nie ma potrzeby, a w te upały to mój syncio jeździł nawet bez skarpetek :-)
betka brawa dla Juniora za sprawne raczkowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale jak ja zawiąże kokardke to potem jeszcze kokardke ze soba wiaze (nie wiem czy to jasno napisalam)
jak najbardziej jasno :-)