witam z :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
u mnie pogoda do d*** :ico_placzek: wczoraj było gorąco a dzisiaj szaro na dworze :ico_placzek: może się jeszcze wypogodzi :ico_noniewiem:
Agnieś81 współczuję [*]
tak mi się zachciało córeczki...
no to do dzieła :-D :-D :-D
kilolek to się napracowałaś :ico_sorki: a nie powinnaś aż tyle robić :ico_noniewiem: nie zamęcz się tylko :ico_sorki:
Alicja ma znowu dużo bakteri w moczu i leukocytów i po raz drugi mamy 6-cio tygodniową kurację ANTYBIOTYKAMI i na końcu idziemy na 1 dzień do szpitala na badania czy ALA nie ma wady wrodzonej - refluksu, bo dlaczego ciagle jej sie to nawraca .
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: oby się już to wyjaśniło i było dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:
czy wasze słonka już robią i wołają na nocnik?
moja na początku niechciała w ogóle nocnika widzieć :ico_nienie: nawet płakała na jego widok :ico_olaboga: póżniej próbowałam ją sadzać zaraz po przebudzeniu,ale też nie :ico_nienie: w końcu puszczałam ją tylko w koszulce lub sukience w domu i na dworze bo już ciepło było,to osikała się nie raz :-D pytałam się jej jakoś co pół godziny czy chce siku,było nie :ico_sorki: a potem zauważyła,że my robimy na sedes to ona przez miesiąc wołała że chce na kibelek to musiałam ją sadzać :ico_noniewiem: teraz nocnik stoi w pokoju,a ona jak lata to jak chce jej się siku to sama sobie siada a potem się chwali że zrobiła siku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na dworzu to kucnie i zrobi,a czasem na stojąco,ale ważne że już robi i idzie mniej pampersów :ico_sorki: :ico_sorki: jeszcze jak jedziemy gdzieś dalej samochodem,bądź na dłuższy wypad do sklepu to ma pampersa i do spania też :ico_sorki: ale myslę,że już niedługo nie będą potrzebne :ico_noniewiem:
ładnie i praktycznie super fryzurka na lato
dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki:
weszłam w 7 miesiąc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mam cukrzyce ciążową i przez to malec wcale nie jest malcem tylko dużym chlopem, lekarz na razie nie wyraża zgody na poród naturalny :ico_noniewiem: :ico_placzek:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: na pewno będzie dobrze :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-08-06, 14:49 ]
pogoda się poprawiła,jest gorąco :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
drugie pranie się kończy prać,jeszcze 1 dzisiaj zrobię,a Hani ciuszki zostawię na jutro :-D
kolega A dał nam ogórki to dzisiaj muszę znowu z nimi walczyć :ico_sorki: ale jeszcze chyba w sobotę i koniec z nimi :ico_noniewiem:
na razie mam troszkę spokoju bo Hania śpi od godzinki i chyba z pół jeszcze pośpi :ico_noniewiem: