dokladnie :ico_brawa_01:cos mi sie widzi, ze jutro w 5. okienko przeskocze
a ja jutro mam usg :ico_brawa_01: i mezu pierwszy raz na zywo zobaczy dzidziulka :ico_brawa_01: :-)
A ja się smarowałam i to Piotrusia kremem z wyższym filtrem i też mnie szczypią :ico_noniewiem: A on nic :ico_sorki:A ja z soboty jeszcze się czuję ramiona, bo głupia nie pomyślałam o tym by się ochronić
no to cieszymy się razem z Tobą brawa :ico_brawa_01:Ja po wizycie - jak na razie wszystko książkowo. Wysokość macicy, długość szyjki, moje ciśnienie i wyniki
Ja w ciąży najpierw rosnę na boki głównie :ico_oczko: Znika mi talia i robi się ze mnie taki klocek :ico_oczko: Ale brzuszek też nieźle już widać, zwłaszcza po południu, bo z rana mało co :ico_oczko:lilo nieźle to jak nadrobiłaś to co schudłaś to pewnie masz tylko śliczny brzuszek a reszta bez zmian?
Daj spokój - przejmować się wariatką :ico_oczko: Taaaa - kupmy sobie od razu tabletki na odchudzanie i zapiszmy na siłownię :ico_puknij: :ico_oczko:no nieźle może kup sobie jakiś krem wyszczuplający...moja znajoma to trzymała dietę w ciąży" :ico_zly: :ico_puknij:
- dziekuje :ico_wstydzioch:iw_rybka, dla Andrzejka gaduły :ico_brawa_01:
- :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:no nieźle może kup sobie jakiś krem wyszczuplający...moja znajoma to trzymała dietę w ciąży" :ico_zly: :ico_puknij: