nareszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Dzisiaj jedziemy dokupic reszte wyprawki, no i moze sie spakuje do tego szpitala :ico_oczko:
a co jeszcze musisz kupić?
ochraniacze na cycki :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:jak one sie zwa???
:-D :-D :-D :-D no przypaletal sie z nad morza i nie mialam co z nim zrobic :-P poza tym to moj synu adoptowany :ico_brawa_01:to skąd ten kocur?
o kurcze, tego tez nie mam ale nadal nie wiem czy zamawiac, czy sie powstrzymac.ja musze kupic odciagacz taki zwykły
Jak zwal tak zwal :-D wazne, zeby funkcjonalne byly :-Pochraniacze na cycki :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a tak na serio to osłonki do karmienia :ico_oczko:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:medele zwykla za 88zl
olala piła i już urodziła, ja dziś też chciałabym poszukac tej herbatki :ico_oczko: narazie pije sok z malin :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:a ta wasza herbatka to skuteczna.....bo już nie wiem co wymyślić :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość