a trza było się posłuchać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Podróż samochodem zniosłam nieźle, ale nie obyło się bez trudności, bo niestety nie skorzystałam z waszych porad i założyłam wysokie majtki i wkładkę i w trakcie jazdy już zafundowałam sobie odparzenia w pachwinach i kroczu. Cały następny dzień spędziłam w pokoju na smarowaniu miejsc Bepantenem.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jednak można sobie poradzić jak się chce,przynajmniej wypad się udał,a to najważniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:zakładałam cienki bawełniany stanik, na to sukienkę na ramiączka - do kolan , albo dłuższą , zero majtek! I tak latałam po mieście, do knajpek, czy rejs stateczkiem po jeziorze.
Mąż zorientował się po paru dniach Potem zaczęło to go nawet "ruszać ", tak że spędziliśmy kilka upojnych chwil w naszym pokoiku , nawet w trakcie dnia

tak nawet nie myśl :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:myślałam ,że mnie już zlekceważysz
i tak nikt nie zauważy więc spróbuj jak będzie za gorąco to nie zakładaj bielizny :ico_sorki:nie wiem , czy w pracy dalej mogę bez.
a tak sobie :ico_sorki: narobiła sobie słoików na zimę,dobre 3 dni ogórki robiłam :ico_sorki: ogólnie to w domu siedzimy :ico_sorki: mieliśmy jechać już 3 razy na Canpol do Człuchowa w niedziele to zawsze coś przeszkodziło :ico_zly: nad morze się wybieraliśmy na weekend,a co do czego to chyba pojedziemy tylko na całą niedzielę :ico_sorki: ale zawsze to coś :-Djak twoje wakacje?

nie wiem :ico_noniewiem: ale gin mi powiedział,że ja mam takie skłonności w ciąży bo miałam 2 razy :ico_sorki: :ico_sorki: powiedział,ze byc moze używam złych srodków do mycia czesci intymnych :ico_noniewiem: dał mi leki i kazał myć się tam płynem lactacyd do higieny intymnej :-) i już po problemie i grzybica nie wróciła i zalecił częste wietrzenie krocza :ico_sorki: wiec skorzystałam i czesto wlasnie chodziłam bez bieliny :-DAniu jak nabawiłaś się grzybicy?
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość