Nie wiem, czy miałam Ci juz okazje pogratulowac Dzidziusia, bardzo się ciesze :ico_brawa_01:
Dzięki wielkie,oby tym razem się udało,bo psychicznie nie wiem czy bym dała sobie radę.
I koniecznie do nas zaglądaj, od jakiegos czasu chyba tylko we dwie ze Szczako tutaj piszemy.
No właśnie zauważyłam,że tylko Wy dwie dbacie o ten wątek.Postaram się zaglądać jak najczęściej.Na forum jestem niemal codziennie,bo od 12 już tygodni siedzę w domciu na zwolnieniu (komplikacje na początku ciąży),więc mam sporo czasu by nadrobić zaległości forumowe.
Dziękuję za komplementy w imieniu Emi, a co do misia, to ja tez nawet nie wiedziałam, że taki istnieje, to był prezent od chrzestnego :ico_oczko:
Teraz robią takie wymyślne zabawki dla maluchów,nie to co kiedyś.Człowiek moze się w tym wszystkim pogubić normalnie. :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-08-20, 17:55 ]
geheimnis, gratuluję bobasa. Płeć nieznana?
No jeszcze nie,tak w połowie września się dopiero dowiem.Coś mi się jednak wydaje ze to chłopczyk.No nic,poczekam jeszcze te kilka tyg i się dowiem...o ile maluch się nie ułoży jakoś dziwacznie i da sprawdzić co tam ukrywa między nóżkami.
Niedługo pokażę Wam zdjęcia od fotografa, ze ślubu mojej siostry. Ala lubi pozować ;)
To ja czekam z niecierpliwością :ico_brawa_01: