a jak ostatnio zaglądała to obiecywała,żę teraz już będzie regularnie zaglądaćwykruszyła się mambi

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a mój Miko nadal nie ma dolnych 2 pediatra mi mówiła że to dlatego że ma dosyć wklęsłe dziąsło :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: do tego ost Kuba mial jakiegoś wirusa jednodniowego a dzisiaj moja niucha :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:acha zapomniałam się pochwalić że Dominisi wyszła 5 na dole i z tej okazji do kawy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Basia chociaż od czasu do czasu zagląda, jak tylko może, ale reszta?mambii pewnie się wakacjuje :-D Janiolek pewnie nie ma dostępu do neta albo wyjechała do mamy :ico_noniewiem: Ale gdzie Anetajur mysiorka23 barbara123 Agnieś81??????????????????

oj biedna ale mój mąż też wrócił z pracy z wysoką gorączką wziął tabletki wypil herbatkę z cytrynką poszedł spać a rano znowu do pracy :ico_olaboga: :ico_olaboga: kilolek, koniecznie pochwal się nowym łóżkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ika202 , kilolek biedne wasze dzieciaczki :ico_sorki: :ico_sorki:
http://www.allegro.pl/item708669873_loz ... ancja.htmlkilolek, koniecznie pochwal się nowym łóżkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość