Ja to mam codziennie od jakiegoś czasu. Muszę się zdrzemnąć, bo inaczej nie do życia jestem a potem noc nieprzespana. Może to przez to :ico_noniewiem: .Albo ciśnienie takie kiepskie dziś albo sama nie wiem, bo oczy same mi się zamykają
a ja tak co noc ale przed kompem siadam tylko jak mezus w pracy :ico_oczko: Wlasne wrocil, wiec ide spac dalej.megi5566, widzę, że ty też już spać nie możesz.
ano, konczy 40tc, ciekawe co jej gin powie. Mam nadzieje, ze dobre wiesci i ze sie ropakuje lada chwila :ico_sorki: :ico_sorki: :-DZ tego wynika, że izuś ma na dzisiaj termin
ja to samo, dzisiaj jak zobaczylam kuchnie, to sie zalamalam. Wczoraj mezu rzadzil tam :ico_sorki:Ja się wczoraj tak źle czułam jak nigdy, normalnie na nic siły nie miałam.
ale i Arturek miał 2700g przy porodzie, więc lekarz stwierdził że małe dzieci rodzę to nic że jest taka, zawsze zresztą jest jakaś tolerancja tego usg. A i ja rozwarcie takie mam już miesiąc czasu :ico_oczko: i nicA ty lepiej jeszcze trochę poczekaj skoro Jagódka jeszcze malusia, niech sobie przytyje.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość