Moja siostra miała niebieski wózek dla swoich dziewczyn i wybrała go świadomie - taki jej się po prostu podobał :ico_oczko: Więc ja nie widzę problemu :ico_oczko:
No to mnie pocieszyłaś.Moja mama się nieziemsko na niego napaliła,bo wózek kosztuje tylko 400 zł(a nowy kosztował 900 z kawałkiem).
Sprzątaj, sprzątaj, potem możesz do mnie przyjechać :ico_oczko:
Dobre,dobre :ico_haha_01: Ja to sprzątam,bo chcę się zorientować ile mogę zorganizować miejsca na rzeczy malucha.I wyszło mi zadziwiająco dużo tego miejsca.
Jak mąż zrobi szafkę w łazience,do której się już 8 mcy zabiera,to będę miala 2 półki w szafie wnękowej,całą szafę w sypialni,cały regal z półkami i jedną szufladę,więc powinno starczyć.
ja nie znam jeszcze plci, a zamowilam granatowy wozek gleboki, bo mi sie spodobal, a niebieski to byl od zawsze moj ulubiony kolor, chociaz jestem dziewczynka :ico_oczko: :ico_haha_01:
Wiesz,granat też mi sie podoba.Sama mialam z siostrą granatowy wózek.Ale odcieniu błękitu już nie lubię,choć dziewczynka tragicznie w nim wyglądać nie będzie.Tak jak napisalaś gorzej by było mieć chłopczyka w różowym wózku.
[ Dodano: 2009-08-25, 11:10 ]
skoro wstawila ten wozek na allegro, to powinna najpierw odczekac czy ktos go nie kupi, zeby niepotrzebnie nie robic ci nadziei, jesli sie spodoba :ico_noniewiem:
Tylko ten wózek już od 4 dni stoi na allegro,a ja sie o nim dowiedziałam dopiero dziś.