25 sie 2009, 23:58
pierwsza stronka po kolejnej aktualizacji, póki co 6:2 dla dziewczynek i faktycznie na "wojnę" się raczej nie zanosi, hihi
gratuluję pozytywnych wyników USG, czyli zdrowych maluszków, bo to przecież najważniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
podziwiam cię dorotaczekolada że masz jeszcze cierpliwość do swojego lekarza, bo ja to bym taką awanturkę odwaliła, że pewnie wszyscy by skakali potem, a zresztą jest tylu fajnych ginekologów, więc może warto zmienić i mieć spokojną ciążę
ja chodzę do przychodni, a nie prywatnie, ale lekarz jest super i powiem Ci, że wiele moich koleżanek do niego jeździ z drugiego końca Krakowa, albo i z poza, bo jest naprawdę OK
może nie jest zbyt wylewny, ale bardzo fachowy i rzetelny i odpowiada szczerze na każde pytanie, a USG jak ktoś chce to też super tłumaczy
i wierz mi, że fotka, zdjęcie dziecka, pleć są bardzo ważne tak naprawdę przy pierwszej ciąży, potem się tak bardzo do tego nie przywiązuje znaczenia (choć postęp jest i fajnie zobaczyć dzidzię, nie przeczę), najważniejsze że dzidziuś dobrze się rozwija, jest zdrowy i z tobą wszystko OK, póki co głowa do góry, na pewno kolejne badanie będzie owocniejsze
pozdrawiam i póki co zmykam do spanka