eve.ok, niekrorzy polecaja razowe pieczywo, razowe makarony... ja nie przepadam za tym, niestety
[ Dodano: 2009-08-26, 09:59 ]
to i ja zmykam, juz prawie 10:00...
No może i tak,ale ja już nie mam co na siebie założyć.Jak wychodzę to długiej tunice i rozpiętych spodniach.Muszę się ciągle kontrolować,bo spodnie sie jedynie na cienkim pasku trzymaja no i majtki mi widać więc muszę się dobrze tą tuniką osłaniać.geheimnis Ty taka szczuplusia w tych ciuchach ciążowych zginiesz kochana :-D
Wiesz ja nie mam tak bardzo daleko,bo jedzie się ze 20min,tylko problem w tym że musze się przesiadać,a przez to czas się wydłuża do prawie godziny. :ico_olaboga:ja do gina teraz mam rzut kamieniem, ale jak mieszkaliśmy u teściów to 20 km musiałam dojeżdżać :ico_noniewiem: a jak sie przeprowadzimy to bedę miała 50 km,a le gina za nic nie zmienię :-)
Dzisiaj to nie poszaleje,bo kupuję tylko dresy i może faktycznie jakieś leginsy kupię,ale będe tylko w nich po domu chodzić.Oszczędzę ludzią tego nieprzyjemnego widoku moich patyczakowatych nożek. :ico_nienie: Spodnie ciążowe kupię za tydzień,bo w sobotę jade do koleżanki która w zeszłym roku rodzila i może mi coś doradzi w tej kwestii (chciała mi dać swoje spodnie,ale niestety ona jest niska i znacznie bardziej biodrzasta.Zmieścilabym się w jedną nogawkę.)no tuniki to w ogóle są niezastąpione teraz - a spodnie na gumkę -masz rację :-) cały czas je w myślach kontrolujesz :-) na pewno cos dla siebei znajdziesz :-) pochwal sie potem efektem zakupowych szaleństw :ico_brawa_01:
Łoj bidulko,to żywiołowego masz tego malucha skoro do takiego stanu cię doprowadza.Mój sie ostatnio układa jakoś dziwnie nisko w macicy i lekko uciska mnie na pęcherz,a zwłaszcza w nocy.Muszę łazić ze 3-4 razy siku.W ciągu dnia natomiast mam ciagle zgagę.Przedwczoraj i wczoraj non stop mnie trzymalo,dziś na razie jeszcze nic nie czuję.a ja się zaczęłam źle czuć... :ico_chory: czuje jak Kruszek śmiga mi w brzuchu w prawo i lewo, wszystko mi wywraca i żołądek zaczął odmawiać posłuszeństwa... :ico_noniewiem:
przechwaliłam samopoczucie :ico_noniewiem:
Dzięki,mi sie wydaje ze jakoś w miejscu stanął i dopiero jak porównuję ze zdjęciem sprzed 3 tyg to widać różnicę.Gdzie mi się te 16cm dzidziusia mieści to ja nie wiem. :ico_noniewiem:kochana - no nie taki malutki wcale :ico_brawa_01: super - zgrabniutki :-D
NIE :ico_placzek: Dopiero za ok 3 tyg będe miała robione USG.Poprzednie miałam robione w 13tym tyg więc za wcześnie bylo na podglądanie malucha.Ale to mało istotne,żeby tylko zdrowy był Groszek mój kochany a będę najszczęśliwsza na świecie.a powiedz - płeć już znasz? :-D
To ja się chyba też troszke ogarnę,jakiś makijaż by mi się przydał bo wyglądam jak zombi.uż mi lepiej troszkę...łepek zmyłam, maikjaż zrobiłam, wetne coś na szybko i za gdoiznkę Skarby przyjadą ;-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość