26 sie 2009, 21:50
SANDRUSIA)), hehhe calkiem to liczonko moze skolowac :ico_brawa_01: u nas pamietam z zeszlego razu to tez wlasnie tak dziwnie pisali: np 4 tydzien + 2 dni , i wtedy juz nie wiedzialam czy to byl czwarty czy piaty?? wedlug nich bylby 4 hmmm tyle o tym, najwazniejsze by sie znalo termin porodu hihihhii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tibby, mi tez sie wydaje ze rozmiar maluszka wskazuje na bardziej rozwinieta ciaze :ico_noniewiem:
a u nas po staremu - wciaz brak mdlosci i wymiotow, tylko piersi pobolewaja, za to moja wspaniala szefowa ktora jak narazie odwiedzala raz na ruski rok odkad dowiedziala sie o mojej ciazy zapowiedziala kolejna wizyte juz na jutro, nieszczesliwym trafem bede siedziala w pracce; kiedy wyminelam sie z nia we wtorek zostawila mi sterte notatek hmmm troche dziwna reakcja, bo zamiast cieszyc sie ze wogole laskawie stawiam sie do pracki i wykonuje swoja prace wspaniale ( nasz supermarket nie jezdzil tak pieknie od kilku lat ) to narzuca ekstra obowiazki plus kaze nauczyc wszystkich pracownikow - choc niektore z rzeczy nawet nie stoja w ich kontraktach zeby musieli umiec - a to wszystko zajmuje wiecej czasu , no ale oczywiscie nie moge uzywac ekstra godzin hmmm Niech sie podlubie w nosie! wrrr :ico_zly: Za tydzien spotkanko z kims tam z bezpieczenstwa w pracy czy jakos tak, bedziemy rozmawiac o tym ktore obowiazki musza mnie ominac ze wzgledu na ciaze.